صدور الدحاج بطريقة جديدة
صدور الدحاج بطريقة جديدة
الكمية تكفي :- 5 اشخاص
وقت التحضير :- 5 دقائق
وقت الطهي :- 10 دقائق
كل سيدة بتحب التغيير والتجديد ، لمسات حوا دايما معاكي وبتقدم لك وصفات سهلة وبسيطة واقتصادية، النهاردة هنعمل صدور الدجاج بطريقة جديدة ومختلفة ، و زي ما عملنا كفتة الفراخ زي افضل واكبر المطاعم ، النهاردة هنعمل صدور الدجاج بطريقة روعة .
صدور الدحاج بطريقة جديدة دايما اغلب الاود بيحبوا الكنتاكي والناجتس ولان سعره اصبح غالي ولمسات حوا عملتها معاكي .
النهاردة صدور الدحاج بطريقة جديدة ومن ربع كيلو هنعمل كمية كبيرة واقتصادية.
المقادير :-
- 1/2 كيلو صدور دجاج
- بيضة
- كوب دقيق ( طحين )
- فيجيتار او كورن فليكس او دوريتوس حسب الرغبة
- زيت للقلي
- ملح ، كمون ، فلفل اسود ، بصل بودر ، ثوم بودره
الطريقة :-
- في الكبة نضع صدور الدجاج .
- نضع عليه البيض وجميع التوابل .
- اخرجيها في اناء وضعي الدقيق ( الطحين )
- اخلطي جميع المكونات جيدا .
- شكليها دوائر بحجم مناسب .
- ثم نضعها في الفيجيتار او الدوريتوس المطحون .
- ثم نضعها في الزيت للتحمير .
- تقدم ساخنة
تعليقات
إرسال تعليق