صدور الدحاج بطريقة جديدة

 

صدور الدحاج بطريقة جديدة


الكمية تكفي :- 5 اشخاص 
وقت التحضير :- 5 دقائق 
وقت الطهي :- 10 دقائق 


كل سيدة بتحب التغيير والتجديد ، لمسات حوا دايما معاكي وبتقدم لك وصفات سهلة وبسيطة واقتصادية، النهاردة هنعمل صدور الدجاج بطريقة جديدة ومختلفة ، و زي ما عملنا كفتة الفراخ  زي افضل واكبر المطاعم ، النهاردة هنعمل صدور الدجاج بطريقة روعة .

صدور الدحاج بطريقة جديدة دايما اغلب الاود بيحبوا الكنتاكي والناجتس ولان سعره اصبح غالي ولمسات حوا عملتها معاكي .

النهاردة صدور الدحاج بطريقة جديدة ومن ربع كيلو هنعمل كمية كبيرة واقتصادية. 

المقادير :-

  • 1/2 كيلو صدور دجاج 
  • بيضة
  • كوب دقيق ( طحين )
  • فيجيتار او كورن فليكس او دوريتوس حسب الرغبة
  • زيت للقلي
  • ملح ، كمون ، فلفل اسود ، بصل بودر ، ثوم بودره

الطريقة :-

  • في الكبة نضع صدور الدجاج .
  • نضع عليه البيض وجميع التوابل .
  • اخرجيها في اناء وضعي الدقيق ( الطحين ) 
  • اخلطي جميع المكونات جيدا .
  • شكليها دوائر بحجم مناسب .
  • ثم نضعها في الفيجيتار او الدوريتوس المطحون .
  • ثم نضعها في الزيت للتحمير .
  • تقدم ساخنة 

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

فطاير الجبنة الاقتصادية

بيتزا الطاسة ( حصري )

البريوش الفرنسي