خرشوف بالفراخ والبطاطس

 كلنا بنحب التجديد وعشان اولادنا ماتزهقش من الاكل دائما بحب نقدم وصفات و اكلات جديدة لمسات حوا هتقدم لك الخرشوف بشكل جديد . 



وقت التحضير :_ 10 دقائق 

وقت الطهي :_ 30 دقيقة 

الكمية تكفي :_ 4  أشخاص 

المقادير :_ 

1/2 كيلو صدور فراخ مخلي من العظم هنقطعها مكعبات

5 حبات بطاطس 

بصلة 

فلفل الوان 

كوب عصير طماطم 

مودزريلا للتزيين وممكن تستغني عنها


اي توابل بتحبيها 

مشروم 

زيت للتحمير

الطريقة :_ 

في طاسة هنضع ملعقة زبدة أو زيت ذرة هتنزل بالبصل المبشور ونقليه لحد ما بديل وتنزل بالفراخ المقطعة والمشروع المقطع وبعدين الفلفل الالوان وفصين ثوم مفروم ونتركها تنضج . 

مقشر البطاطس وتقسيمها نصفين بالطول و نقورها مفضي قلبها عشان نحشيها . 

بعد كدا هنديها لون في الزيت ومطلعها على ورق عشان الزيت 

الخرشوف طبعا هنجهزه الحشو هنسلقه في شوية مائة صغيرة ونطلع ونحط كوب عصير طماطم على مائة الخرشوف نتركها تنضج .

هنخشي الخرشوف والبطاطس بالفراخ وترصها في صينية ونرش عليها الطماطم اللي استوت . 

وتدخلها الفرن تستوي في بعضها وتاخد لون دخلي جميل وبالف هنا .


 


تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

فطاير الجبنة الاقتصادية

بيتزا الطاسة ( حصري )

البريوش الفرنسي