طريقة عمل الريش البتلو بالباربيكو
وقت التحضير : 10 دقائق
وقت الطهي :- 30 دقيقة
الكمية تكفي :- 5 اشخاص
المقادير :-
كيلو ريش بتلو
بصلة كبيرة مقطعة شرائح رفيعة
حباية طماطم كبيرة مقطعة شرائح
فلفل الوان
2 فص ثوم كبير مفروم
3 ملاقع زبدة كبيرة
صوص الباربيكيو
الطريقة :-
مقلاية لها غطا وهنحطها على النار تسخن
ننززل بالزبدة ولما تسخن نحمر فيها الريش على الوجهين
وننزل بالبصل الشرايح والثوم مع التقليب
وننزل بالطماطم والفلفل الالوان
ملح - فلفل اسود وفصين حبهان - ورقة لوري - ملعقة بابيكا
ونغطي المقلاية ونتركها 10 دقائق على نار متوسطة
وننزل 2 كوب ماء ساخن لما تنضج هننزل بصوص بالبربيكيو
نضيف 1/2 كوب ماء ساخن ونتركها تغلي وبعدين نطفي النار تقدم ساخنة
تعليقات
إرسال تعليق