طريقة عمل الريش البتلو بالباربيكو

 

ريش بتلو , الريش البتلو , ريش بصوص البربيكيو , الريش البتلو , طريقة عمل الريش , طريقة عمل الريش البتلو ,


وقت التحضير : 10 دقائق

وقت الطهي :- 30 دقيقة

الكمية تكفي :- 5 اشخاص

المقادير :-

كيلو ريش بتلو 

بصلة كبيرة مقطعة شرائح رفيعة

حباية طماطم كبيرة مقطعة شرائح

فلفل الوان 

2 فص ثوم كبير مفروم

3 ملاقع زبدة كبيرة

صوص الباربيكيو

الطريقة :-

مقلاية لها غطا وهنحطها على النار تسخن

ننززل بالزبدة ولما تسخن نحمر فيها الريش على الوجهين

وننزل بالبصل الشرايح والثوم مع التقليب

وننزل بالطماطم والفلفل الالوان 

ملح - فلفل اسود وفصين حبهان - ورقة لوري - ملعقة بابيكا 

ونغطي المقلاية ونتركها 10 دقائق على نار متوسطة

وننزل 2 كوب ماء ساخن لما تنضج هننزل بصوص بالبربيكيو

نضيف 1/2 كوب ماء ساخن ونتركها تغلي وبعدين نطفي النار تقدم ساخنة

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

فطاير الجبنة الاقتصادية

بيتزا الطاسة ( حصري )

البريوش الفرنسي