طريقة عمل الرقاق الطري بالبسطرمة والمودزريلا
الكمية تكفي :_ 5 أشخاص
وقت التحضير :_ 10 دقيقة
والطهي :_ 20 دقيقة
المكونات :_
½ كيلو رقاق طري.
¼ كيلو بسطرمة .
جبنة مودزريلا .
2 حبة طماطم مكعبات صغيرة .
2 كوب مرق دجاج أو بط ساخنة.
ثمرة فلفل أخضر مفرومة ناعم.
¼ كوب زبدة مُذابة.
2 ملعقة كبيرة زيت.
½ ملعقة صغيرة بهارات مشكلة.
¼ ملعقة صغيرة جوزة الطيب.
ملح وفلفل أسود.
طريقة التحضير :_
نحضر طبق عميق ونضع المرقة الساخنة وتحضر صينية مدهونة زبدة ننزل بواحدة من الرقاق في الشوربة ونرفعها نفردها في الصينية نفرد نص الكمية وبعدين ننزل بالبسطرمة و الفلفل والطماطم والزيتون والمودزريلا وتكمل باقي الرقاق في الشوربة ونفردها في الصينية وبعدين ننزل بشوية شوربة وتدخلها الفرن وتقدم ساخنة
تعليقات
إرسال تعليق