حواوشي الطاسة اجمل حواوشي في 10 دقايق

 


الكمية تكفي :- 5 أشخاص 
وقت التحضير :- 10 دقائق 
وقت الطهي :- 10 دقائق 

المكونات :-

1/2 كيلو لحم مفروم 

عيش بلدي طازج 

2 بصلة كبيرة 

1 فلفل اخضر حار أو بارد حسب الرغبة

1 حبة طماطم

زيت للتسوية

ملح - فلفل اسود - بهارات لحم - بصل بودرة - ثوم بودرة 

طريقة الطهي :

في وعاء غويط نضع اللحم المفروم نقوم بوضع البصل والطماطم والفلفل وجميع التوابل ونضربهم جميعا حتى يخلط جيد ويفرح ناعم ننزل بكل التتبيلة على اللحم ونعجنها جيدا نقوم بعمل فتحة بسيط في رغيف العيش لكي نضع حشو ونفرده كويس داخل رغيف العيش نحضر الطاسة تيفال أو الومنيوم بس الافضل تيفال نضع قليل من الزيت ولما يسخن ننزل برغيف الحواوشي ونوطي النار ولما يحمر نقلب على الوجه الآخر ولما يحمر ننزله في طبق وقبل ماننزل بالرغيف التاني نزود الزيت وهكذا لحد الكميه كلها ماتخلص ويقدم مع المخلل والكااتشب 


تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

فطاير الجبنة الاقتصادية

بيتزا الطاسة ( حصري )

البريوش الفرنسي