طريقة عمل جلاش باللحمة وتكات سرية تجنن( حصري )



المقادير :_
1/2 كيلو جلاش
بيضة كبيرة 
كوب لبن
4 ملاعق دقيق
ملح _ فلفل اسمر _ كمون 

الحشو :
1/2 كيلو لحمة مفرومة
بصلة كبيرة مبشورة
زبدة او سمن
ملح _ فلفل اسمر _ بهارات لحمه 

نحضر مقلاة ونضعها تسخن على النار ننزل بالزبدة او سمن نتركها تسخن ننزل بالبصل المبشور ونقلب إلي أن يتغير لون البصل ننزل باللحمة المفرومة نقلب جيدا ننزل بكل البهارات وربع كوب ماء ونتركها تنضج ونزلها من على النار

نيجي بقا الجلاش هتجيبي طبق وتنزل بالبيض وتضربيها كويس وتحطي ملح وفلفل وكمون ومنزل باللبن ونقلب ومنزل بالدقيق هتفردي ورقة جلاش على الرخامة وبفرشتك هتدهني الجلاش وبعدين تحطي الورقة التانية فوقها وتدهني بالخليط لحد اربع ورقات جلاش وتحطي في الصينية وتحطي كمية من اللحم المفروم وتفرديها وتكرري نفي الموضوع لحد ماتخلصي كمية الجلاش باقي الكمية الهائلة انزلي بيها على الجلاش ودخليها الفرن متوسط وهتاكلي احلى جلاش طري يجنن

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

فطاير الجبنة الاقتصادية

بيتزا الطاسة ( حصري )

البريوش الفرنسي