فرخة محشية في الكيس الحراري على طريقتي (حصري )
وقت التحضير :- 30 دقيقة وقت الطهي :- 45 دقيقة الكمية تكفي :- 4 اشخاص فرخة محشية في الكيس الحراري على طريقتي (حصري ) وصفة بجد روعة وصحية بدون دهون وطعمها زي المشوية , مقادير سهلة وبسيطة وهقولك علي تكة هتخلي طعمها في حتة تانية خالص , لونها وشكلها بجد خطير وطعمها احلي بكتير من الفراخ المسلوقة والمحمرة في الزيت . المقادير :- فرخة ( دجاجة ) كاملة سليمة . بصلة متوسطة . فلفل اسود . ملح . حبهان (هيل ) ناعم رشة زنجبيل . توابل شوربة . بابريكا بهارات فراخ . مقادير الحشو :- 1/2 كوب ارز مصري هو فريك. كيس حراري . بصلة متوسطة مبشورة ناعم . كبد وقوانص الدجاج . ملعقة كبيرة زبدة . عودين شبت مفروم . فلفل اسود . ملح . رشة زنجبيل . 7 بهارات . طريقتي للحشوة :- في اناء نضع البصل المبشور وننزل عليه جميع التوابل الفلفل الاسود والزنجبيل و7بهارات وندعك البص جيدا حتي تخلط البصل بالتوابل . نقطع الكبد والقوانص ونضيفها علي البصل ونتركها حتي يتم غسل الارز او الفريك . بعد غسل الارز او الفريك وتصفية جيدا من الماء , نضيف البصل بالتوابل والكبد والقوانص على الارز ونخلط كل المكونات جيدا ...
تعليقات
إرسال تعليق