البلطي المشوي الزيت والليمون (حصري)



المقادير

كيلو سمك بلطي كبير او وسط

حبة فلفل اخضر حار او بارد حسب الرغبة

5 فصوص ثوم مفروم

نص جزرة صغيرة مبشورة

زيت و 2 ليمون كبيرة

ملح فلفل اسود - كمون - كسبرة ناشفة


الطريقة
اغسلي السمك بعد تنظيفه جيدا
قومي بعمل شق طولي في كل سمكة من الاتجاهين
قطعي الفلفل ضغير وضعي عليه الجزر والملح والفلفل والكسبرة واحشي بها السمك ما تكتريش في الحشو واتركي السمك حوالي ربع ساعة ادهني السمك بالزيت والليمون وبعدين حطيها علي الشواية الكهربائية المسطحة او علي الشواية التيفال وقلبيها علي الجانب الاخر حتي تنضج قدميها مع الارز الصيادية الرائع

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

فطاير الجبنة الاقتصادية

بيتزا الطاسة ( حصري )

البريوش الفرنسي