محشي ملفوف (كرنب) (حصري)
مقادير الخلطة
بصلتين كبار حلوين كدة
كيلو عصير طماطم
بقدونس - كسبرة - شبت
ملح - فلفل اسود - كمون - شطة حسب الرغبة
ارز
الطريقة
اسلقي الكرنب في معلومة انك ممكن تحطي الكرنب في الفريزر ولما يفك الثلج تقطعية من غير ماتغلبي نفسك وتسلقيه وقطعيه وجهزيه وبعدين ضعي زيت في الحلة ولما يغلي ضعي عليه الطماطم حتي تنضج (تتسبك يعني) قطعي البصل صغير وحطي الملح والفلفل والشطة والكمون وحطي البقدونس والشبت والكسبرة بعد ماتقطعيهم طبعا وبعدين حطي الارز بعد غسيله وبعدين الصلصة اللي سبكتيها وابدئ لفي ورصي في الحلة كل مرة اعكسي اللفة في الحلة ودة ضرورى يعني وبعدين اغلي الشوربة وخليها تغطي المحشي وضعي الحلة علي النار وبالهنا
تعليقات
إرسال تعليق