اقوى مدونة طبخ في الوطن العربي لمسات حوا من مقادير بسيطة هنعمل اشهى الاكلات اللي هتشرفك على سفرتك وفي العزومات وكمان هنعمل احلى الاكلات زي اشهر المطاعم
دقيق الكعك
الحصول على الرابط
Facebook
X
Pinterest
بريد إلكتروني
التطبيقات الأخرى
-
ويصنع من دقيق القمح الأبيض المنخفض البروتين ( 7.5% بروتين ) حتى يعطى الهيكل الناعم اللين للكعك و البسكويت .
وقت التحضير:- 20 دقيقة وقت الطهي : 40 دقيقة الكمية تكفي :- 4 اشخاص طاجن فراخ بالوايت صوص والمودزريلا وصفة روعة ينفع تعمليها بصدور الدجاج وينفع تعمليها باوراك الدجاج , يعني لو اولادك مابيحبوش اوراك الدجاج الوصفة دي بجد خطيرة وهيطلبوها منك دايما . تقدري تعملي طاجن فراخ بالوايت صوص والمودزريلا في البايركس او لو انتي من عشاق الفخار تقدري تعمليها في الطاجن هتخلي الطعم بجد في حتة تانية سهلة وصحية , وتقدري تقللي نسبة الدهون فيها زي ما تحبي لو عايزة افكار ووصفات تانية في الفرن والطواجن . طاجن فراخ بالوايت صوص والمودزريلا لمسات حوا بتقدم لك وصفة بجد خطيرة , يعني هنبعد شوية عن التحمير والزيت وممكن تقدميها مع ارز بالشعرية او الارز الابيض . تبحث كل سيدة على الوصفات الجديدة التي تميز دائما سفرتها و لمسات حوا واحدة من الكثير من المواقع على الانترنت التي تقدم لكي وصفات سهلة واقتصادية . طاجن فراخ بالوايت صوص والمودزاريلا هو وجبة لذيذة وشهية تتكون من قطع الدجاج المشوية مع صوص الوايت والموتزاريلا الذائبة. يُعد هذا الطبق خيارًا مثاليًا لتناول وجبة شهية ومغذية في نفس الوقت. المقادير :- 1...
طريقة عمل فطائر الحليب الروسية وقت التحضير: 10 دقيقة وقت الطهي: 10 دقائق الكمية تكفي: 3 اشخاص فطائر الحليب الروسية تعتبر واحدة من احلي واسرع الفطائر، تتميز بأن مكوناتها بسيطة جدا ستوفرة في مطبخك ، تشتهر بها دولة روسيا وصفة سريعة وسهلة مناسبة للفطور، صحية يمكن تحضيرها بكل سهولة هشة وخفيفة، نقدم لكي طريقة عمل فطاير الحليب الروسية السريعة. المقادير: 2 كوب دقيق مخبوزات كوب لبن 1/2 كوب ماء ملعقة كبيرة بيكنج بودر 2 ملعقة كبيرة زيت رشة ملح الحشو: اي نوع جبن تفضليه زيتون لحم، او سجق، او بسطرمة طريقة الطهي: في اناء مخصص للعجين، اضيفي الدقيق والملح والبيكنج بودر، اخلطي جميع المكونات. اضيفي الزيت واللبن وقومي بالعجن العجين جيدا، اضيفي الماء حتي تتشكل العجينة استمري بالعجن لمدة 5 دقائق، ثم قومي بتقسيم العجينة الي كرات متوسطة افردي العجين حتي يصبح ارتفاع العجين 1 سم تقريبا. ضعي الحشو واقفلي العجين جيدا حتي لا يحترق الحشو. ضعي الفطاير في فرن ساخن على درجة حرارة متوسطة...
تعليقات
إرسال تعليق